Hvis bare Zlatan Ibrahimovic hadde en litt mer selvtillit, eh? Sjekk ut vårt utvalg av fotballdrakter tilgjengelige til fantastiske priser. Shop Fotballdrakter Barn nå og spar i dag!

Den super Svensken har tatt engelsk fotball med storm etter ankomst til Manchester United i fjor sommer, med sin legendariske selvtillit og viser ingen la opp som han ledet linjen for Jose Mourinhos side.

Zlatan har gjort livet til et helvete for mange adefender, og det virker som om han er fast bestemt på å fortsette å regjere over divisjonen, i hvert fall hvis noen av hans Instagram aktivitet er noe å gå etter. Fordi der han har bare gått og sammenlignet seg til kongen av Sverige.

Skriver et spottet opp bilde (se bilde) som hadde blitt sendt til ham av en fan, erklærte Zlatan seg selv "Carl XVII Guztaf" i sin stilling, i utgangspunktet etterfølgeren til den nåværende kongen Carl XVI Gustaf som har sittet på tronen siden 1973.

Termin er Sveriges all-time toppscorer med 62 mål, men klart har en høyere status i tankene når han er ferdig å spille. For å være rettferdig, ville kronen trolig passer ham.

Den 35 år gamle nærmer seg slutten av en glitrende karriere som har sett ham vinne 11 ligatitler i fire countries.Get online nå og ta en titt gjennom vår Kjøpe Sverige Fotballdrakt, alt til lave priser i en rekke størrelser som passer for alle . Billig Sverige Fotballdrakt er veldig populært.