Gutter, det skjer. Manchester City vil signere en ny forsvarer i January.Whatever landet du støtter vi har rett sko for deg her i vår resten av verden Fotballdrakter Barn butikken.

Ifølge en rapport fra den svært pålitelig Kicker Magazine i Tyskland, er Bayern München sentrum tilbake Holger Badstuber nærmer seg en låneavtale til en engelsk klubb. Byen er den eneste engelske klubben knyttet til Badstuber, så det er ganske lett å finne ut at Badstuber vil gå til Manchester.

Badstuber vil være ute av kontrakt i sommer, og ville flytte til byen på en seks-måneders lån for å prøve og gjenopplive karrieren. Hvis han dikter opp vellykket nivå forestillinger i løpet av sin korte periode på City, kan han enten få en ny kontrakt på Bayern eller registrer for the Sky Blues eller andre lag på free transfer.

Pep Guardiola har gjentatte ganger sagt at han ønsker et senter tilbake eller en fullstendig, og Badstuber kan spille begge posisjoner. Han ble en gang ansett som den beste unge forsvarer i Tyskland, men en rekke alvorlige kne- og ankelskader begrenset ham til 28 kamper i løpet av de siste fire sesongene. Pep og Badstuber jobbet sammen i Bayern, og spilleren klarte å være på et ganske høyt nivå i løpet av sin begrensede spilletid med treneren til katalansk.Bayern München Fotballdrakt Barn fra vår online fotball shop. Bestill Fotballdrakt barn Bayern München online i dag og spare på å støtte din favoritt fotball lag!