Chelsea er runaway favoritter for Premier League-tittelen, men de er ikke å sette vognen foran hesten. Det er 15 kamper igjen, og 45 poeng opp til tak, så alt kan skje. Likevel, med en ni-punkts pute på toppen, Chelsea må være følelsen godt om deres chances.Get over til vår nettbutikk og sjekk ut vårt utvalg av Fotballdrakter Barn alt til svært lave priser for hele familien!

Hvis noen skulle kjøre ned Chelsea, som lagene har det beste bildet? "Jeg tror Arsenal og Manchester United," Blues stjerners Eden Hazard til Sky Sports 'korrespondent Thierry Henry. Posisjon i helgen, Chelsea har en ni poengs ledelse på Arsenal, men har en heidundrende 15 poeng buffer foran United.

Det er en merkelig liste, for å være sikker. Hva med Tottenham, som er på andre plass og har nylig avsluttet Chelseas seiersrekke? Eller Liverpool, ett poeng bak Spurs og ubeseiret mot Chelsea? Det kan også argumenteres for at Manchester City ville være mer fornuftig som en trussel enn United. Uansett, har Hazard sin reasons.Get over til vår nettbutikk nå og plukke opp vår lavt priset Hazard Fotballdrakt å komme deg gjennom den nye sesongen alt Chelsea Fotballdrakt Barn til lave priser!