Kjøp din Fotballdrakter Barn fra vår online fotball butikk. Rask levering og billige priser. 

 

Guillem Balague svarer på dine spørsmål om Euro 2016

Guillem Balague svarer på dine spørsmål og gir sine tanker om Álvaro Morata forestillinger som Spania fortsetter sin Euro 2016 forsvar.

Vicente del Bosque sin side har allerede bestilt sin plass blant de 16 siste etter deres imponerende 3-0 seier over Tyrkia på fredag ​​kveld, og de kan sikre førsteplassen i gruppe C med et poeng fra sin siste gruppekampen mot Kroatia tirsdag.

Sky Sports '  spanske fotballekspert svarer på dine spørsmål på La Roja ...

Akkurat hvor gode er Spania? Folk sier de er ikke så bra? (@ Buick_FTD83)

Noen mennesker har sagt Spania er ikke så bra! Fortell dem til å slutte å spille med sine telefoner mens spillet er på. Hvis de faktisk se kampen kan de bare komme til en annen konklusjon!

Spøk til side, jeg forstår noen anser fotball Spania spille så kjedelig fordi oppbyggingen er treg. Kanskje det bør forbedre og være raskere, men det er veldig vanskelig når lagene vi har spilt mot forlate syv menn bak ballen.

Spania forseglet kvalifisering til det siste 16 med seier mot Tyrkia.

De angriper med to eller tre, men la syv menn bak ballen, venter hvis de mister ballen i egen boks. Det er vanskelig derfor å spille raskere og mer direkte. Hva du trenger å gjøre er å spille det sakte eller minst bygge opp sammen for å være sammen i den siste tredjedelen. Da kan vi lage mange kombinasjoner for å nå de mål og score et mål.

Også hvis vi mister ballen vi er så er det for å vinne den tilbake. Det er den gamle Pep Guardiola idé som har blitt installert i Spania. Hvis det gjør deg godt er å holde seg til gameplan, har vi gjort det så langt, men jeg trodde Tyrkia gjort oss ser bedre enn vi er.

Kan vi konkludere med Spania er det beste vi har sett så langt i Euro 2016 og overveldende favoritter? Eller er det for tidlig? (@Demy_Gh)

Så langt Spania ser ut som det sterkeste laget, men vi kampen mot Tsjekkia og mot Tyrkia, de manglet så mye disiplin defensivt, og du må være veldig fokusert når du spiller Spania fordi du ikke har mye av ballen. De hadde ikke det, og det gjorde Spanias livet mye enklere, men jeg kan garantere at ikke vil være så lett fra nå av.

Cesc Fabregas (c) kamper for ballen mot Tyrkia

Overveldende favoritter? Jeg tror ikke det. Det finnes en haug med lag [som kan vinne det]. Husk, har det vært mange eksempler i det siste som i VM i 1982 da Kamerun sett så bra i begynnelsen og Italia så forferdelig. Italia endte opp med å vinne den, og også Brasil så veldig bra i den turneringen. Du kan gå gjennom alle turneringene én etter én, og det vil ha vært lag som har startet sterkt.

Men det betyr ikke garantere noe. Det er fortsatt veldig tidlig i denne turneringen. Hva det betyr, er at hvis vi ender opp med topping gruppen skal vi spille et lag som ender som nummer tre som vil gjøre Spania favoritter til å gå videre til kvartfinalen.

Alvaro Morata the real deal for Spania? Og han kunne være nøkkelen til Spanias mulig suksess? (@CaullmBradke)

Hvorfor lete etter en nøkkel? Hvis du er ute etter nøkler: 10 kamper uten å slippe inn mål, Iniesta spiller fantastisk, backene fremover og selvfølgelig Álvaro Morata scoring. Nolito er scoring i tillegg så er det forskjellige målscorere.

Balague har rost Álvaro Morata er perforamances så langt

Alle disse tingene er viktige, så hvorfor bare se etter en? Imidlertid er Morata perfekt for stilen til Spania fordi han beveger seg rundt, hans første berøring er veldig bra, og han gjør stadig løper som driver forsvarere gal. Han kjører selv, da sier Juanfran går fremover og Spania mister ballen, tilbake å spore vingen som backen forsøker å gjenopprette.

Han er helt fantastisk for alt det, men også nå han scorer mål. Det er viktig fordi vi ikke innrømme mange.

Forventer du Spania for å gå full styrke mot Kroatia eller rotere troppen? (@ Ghedin1878)

Mot Kroatia Jeg er sikker på at det vil være et par endringer. Det må være. Men vi ønsker å være først, og som vil bli besluttet mot Kroatia.Uavgjort vil være bra nok for Kroatia så vel fordi Luka Modric er skadet og ser ut til å gå glipp av spillet.

Spania kan forsegle topplasseringen i gruppe C med ett poeng mot Kroatia

Et punkt ville se dem kvalifisere andre. Det kan se Spania gjøre en eller to endringer fordi vi ikke kan spille med det samme laget i hele turneringen.

Hvorfor fotball verden feirer spissene så mye mer enn ekte genier som midtbane Iniesta? (@bouncebckbltrx)

Godt poeng. Det er målene, er det ikke? Du ser de mål og det er det fotball handler om. Det handler om å score i øynene til fansen. Har Iniesta takle? Nei. Har han scorer mål? Nei. Har han hjelpe mye? Ikke mye, men han er en av de mest talentfulle sentrale midtbanespillere jeg har sett i mitt liv.

Iniesta v Zidane

Guillem Balague debatter om Andres Iniesta er bedre Zinedine Zidane

Er det noen mulig sjanse for Aritz Aduriz å spille? (@iwanotong)

Balague mener Athletic Bilbao spiss Aritz Aduriz har fortsatt en viktig rolle å spille for Spania på Euro 2016

Han har spilt selvfølgelig, men Spania har det bra og Morata bor på, Nolito også. Aduriz ble brakt videre til å gi noe annerledes når ting er vanskelig som han gjorde mot Tsjekkia. Du vil se noe lignende med ham som turneringen skrider frem.

Hvorfor er lagene så defensivt satt opp på denne euro? Alle ønsker å spille på kontringer ... (@ Kavan010)

Det er ikke mye talent i verden fotball for øyeblikket så hvis du setter opp for å forsvare du vanligvis får poeng eller komme nærmere å få poeng.

Også i hodet av ledere, sette opp defensivt er det best å måten å få poeng, og at koblinger til måten vi har tenkt på fotball i lang tid.

Johan Cruyff og Pep Guardiola lært oss noe annerledes ved at å være defensivt god du faktisk nødt til å ha et organisert angrep, holde ballen og være i den siste tredjedelen av opposisjonen. Se på Guardiolas lag. Hvert eneste år Barcelona og Bayern har vært de beste defensive lagene i ligaer.

Beste form for forsvar angrep? Det er Pep Guardiola syn

Han foreslo det er en annen måte å tenke på det, og det er mitt andre punkt. Det er mye middelmådighet i landslagssjefer. De får ikke betalt mye og det er mange som har nådd sine grenser ved å administrere sine landslag.

Jeg generalisere fordi Antonio Conte ikke er sånn og Vicente del Bosque er ikke sånn, men mye er ikke store busser. For en trener som er bare middelmådige det enkleste er å bare sette opp et lag for å forsvare. Blandingen av ikke mye talent, til den enkle natur å sette opp forsvare og noen middelmådige trenere betyr alle ser ut til å spille på kontringer. Ingen er modig nok til å faktisk prøve noe annet.

Få Euro 2016 varsler

Breaking news fra Euro 2016, direkte til din mobil

Ta en titt gjennom vår nettbutikk, og utstyrer deg med vår Barcelona Fotballdrakter alt til lave priser!