Kom over til vår nettbutikk nå og plukke opp vår lavt priset Fotballdrakter Barn å komme deg gjennom den nye sesongen alt til lave priser! 

 

Pep Guardiola har innrømmet Manchester City har ingen margin for feil i tittelkampen etter arbeidende til en 3-0 seier over bunnsiden Hull.

Byen kan dårlig råd til å miste poeng på KCOM Stadium etter Premier League ledere Chelsea vant sin 12. kamp på rad tidligere på Boxing Day.

De til slutt seiret i en trist spill ved å score tre ganger i de siste 18 minutter mot dristig Tigers.

Hull 0-3 Man City

Resultatet løftet byen tilbake til andre i tabellen, men de fortsatt henger igjen Chelsea med sju poeng foran en tur til en annen tittel rival, Liverpool, i helgen.

Guardiola sa: "Noen ganger du spiller før [Chelsea], noen ganger senere - men det spiller ingen rolle når det ene laget har vunnet 12 på rad Det er som en endelig for oss hvis du ønsker å være der til slutten av sesongen.. "

Guardiola mener Chelsea og Liverpool har en fordel på grunn av deres manglende europeisk fotball denne sesongen, men er fast bestemt på å gjøre en sterk kostnad.

Supersalg - £ 10.99 Måned Pass

Ny kunde vinter galskap flash salg: Sky Sports Måned Pass for bare £ 10.99

Den tidligere Barcelona sjefen sa: "Liverpool gikk så nær ett år fordi de hadde en kamp i uken, og i fjor, for Leicester, skjedde det samme.

"Denne gangen Chelsea og Liverpool er de vi har spilt sju mer enn dem -. Og viktige kamper som Champions League - som er grunnen til at det vil bli tøft.

Pep Guardiola sier Yaya Toure har utført enestående siden han kom tilbake etter sin lagets 3-0 seier

"Men fotball er uforutsigbar. Vi må gjøre absolutt alt for å være der. Noen ganger når du tror noe er gjort er det ikke.

"Det vi må gjøre er å vinne hver kamp og analysere og se om det er nok."

Kelechi Iheanacho og Yaya Toure insisterer Manchester Citys tilliten er tilbake etter sin 3-0 seier mot Hull

Det var nesten en endring av tone fra Guardiola, som tidligere har påpekt viktigheten av å spille sin vei, i stedet for å understreke behovet for resultater.

Han kritiserte også hans spillere for ikke å være skarpt nok. By dominerte besittelse, men ikke bryte gjennom til Yaya Toure og skjøt en 72-minutters straff.

Kelechi Iheanacho lagt en andre snart etter og Curtis Davies forvandlet til sitt eget nett på overtid.

Manchester City feire Kelechi Iheanacho mål på KCOM Stadium

Guardiola sa: "Vi glemte i første halvår at målet var der, spesielt kantspillere Det var pass pass pass..

"Men i den andre [Raheem] Sterling fikk avansere i langs siden, skapte han straffen og skapte tredje mål. Vingen må være aggressiv.

"I første bit av andre omgang var vi heldige fordi Bacary [Sagna] reddet et mål, men det andre målet hjalp oss mye, og til slutt vi er ferdig med en annen kontre.

"Jeg er glad for å vinne igjen, spesielt borte her i Hull. Jeg likte den."

Ny kunde vinter galskap flash salg: Sky Sports Måned Pass for prisen av en uke, bare £ 10.99

Komme over til vår nettbutikk nå og plukke opp vår lavt priset Manchester United drakt å komme deg gjennom den nye sesongen alt til lave priser!