Den 37. runde Serie A, Juventus 3-0 Crotone foran en runde av Serie A-tittelen denne sesongen, som er Juves liga seks påfølgende mesterskap. Ved tittelen feiringen, lagets egen angriper, Dibala, sa: "Denne mesteren har samlet hjertene til alle medlemmer av teamet vårt."

I dette spillet scoret Dibala også en fantastisk verdensbølge, Dibala sa: "Dette målet er veldig flott, jeg har muligheten til å vise forberedelsene i lang tid å feire." Kom til vår hjemmeside og finn Billige fotballdrakter og spill sammen med stjernene du støtter!

Med henvisning til de doble kronene som allerede har vunnet denne sesongen, sa Dibala: "Vår erfaring i denne sesongen er unik, vi har vunnet den italienske cupen og Serie A-mesterene, vi har sjansen til å vinne Champions League i løpet av få dager, vet vi hva Laget er utfordrende og vi gleder oss til å vinne Triple Crown. " Denne sesongen har vært en heldig for oss, vi er ikke så ille som vi var i fjor, vi var i ledelsen i ligaen, vi var mesterne og vi var i den beste posisjonen for å jage det tredje troféet. Velkommen til vårt nettsted for å velge Dybala fotballdrakt, la oss være lidenskapelige, gå alt for Dibala-kampen Bo Shout!

Vendepunktet til laget i januar, Allegri endret formasjonen, hvordan reagerte spillerne? Dibala reagerte: "Det var mange som angrep formasjonen, vi satte flere mennesker på offensiv side, men trener la oss holde sammen, vi tilpasset oss også gradvis til formasjonen og brøt ut av en sterkere kamp." Vår butikk Kan tilby en egendefinert Dybala fotballdrakt, bestille din favorittsjersey og hylle for den nye sesongen!

Til slutt ser vi frem til den 4 juni Champions League-finalen i Cardiff, og Dibala sa: "Jeg håper at etter spillet sover jeg ikke, men hele kvelden på feiringen drømmer jeg nå om laget vil dukke opp med en stor ørekopp ."

Se mer på:http://www.fotballpanett.com/index.php?route=news/article&news_id=129