Adidas og den italienske AC Milan-klubben har offisielt unveiled deres nye hjemmedrakt for 2017-18 sesongen, med en minimalistisk design som arver klubbens ikoniske arv og har blitt inspirert av de to store årene med klubbhistorie. Teamet vil ha på seg en New Jersey i finalen av Serie A denne sesongen. Kjøp den nye Billige Fotballdrakter og fremme fotballånden til AC Milan.

Den første inspirasjonen til New Jersey kom fra årtiet 1950 til 1960, hvor klokken brukte fire mesterskap for å legge sin krone i italiensk fotball, med svarte t-skjorter i New Jersey og røde striper i midten med en dyp Avtrykk av AC Milan 1950-jersey. Hvis du vil huske den tidløse historien, er det det riktige valget å komme til vår hjemmeside for å velge AC Milan Fotballdrakt 2017/18.

Klubbens ikoniske rød-og-svart striper er i samme størrelse fra 1987-88 til 1997-98 10 år, hvor klubben ble den dominerende aktøren i europeisk fotball og har en lojal nærvær rundt om i verden. Navnene og nummerene til spillerne på baksiden av New Jersey er også omformet, og de er også inspirert av tiårs jersey tall for å ære de store mesterne. AC Milan fotballag har spredt seg til hvert hjørne av verden, kjøpe pris innrømmelser, kvalitetssikring av AC Milan Fotballdrakt 2017/18 for å støtte mestere spillere.

Se mer informasjon på:http://www.fotballpanett.com/AC-Milan-2017-18-sesong-hjemmedrakt