Arsène Wenger, som har vært kommandør i 21 år, signerte en toårig ny kontrakt med Arsenal 31. mai, og han så også ambisiøs etter at han signerte avtalen, og eliminerte frustrasjonen om ikke å få den neste Tiou-kvalifiseringen denne sesongen. Velkommen til vår hjemmeside for å kjøpe Billige fotballdrakter, her for å gi deg et bredt spekter av alternativer, fra jerseyen, treningsklær, til en rekke tilbehør, stilendringer i tid, ferieaktiviteter, mange innrømmelser, tror jeg det er En jersey er din favoritt.

Med Arsenal som vinner bare det femte stedet i Premier League denne sesongen, var Wels på Arsenals vakre posisjon i første omgang 20 år for å miste neste sesong i UEFA Champions League, og mesterene til Bayern München, ustabile, og noen Arsenal-fans begynte selv Å spørre Arsene Wenger om å forlate. Hvis du er for vanskelig å glemme Arsenals ubehandlede sesong, kan du fortsatt ikke glemme den klassiske jerseyen. Velkommen til å besøke nettstedet vårt for å kjøpe Arseanl Fotballdrakt med trykk, la oss følge minnet, huske evigheten.

Som Wengers prospekter for Arsenal Blur, synes prestasjonen til slutten av ligaen og seieren over Chelsea i FA Cup å ha gitt "professorer" stor oppmuntring og tillit, noe som kan være en drivkraft for hans fornyelse av klubben. Velkommen til vår hjemmeside for å kjøpe Arseanl Fotballdrakt med trykk og nyt vår raske frakt og lave priser!

Arsenal-styret uttrykte full støtte til Arsene Wenger, klubbens store aksjonær Cronco sa: "Vårt mål er å vinne Premier League og EM, som er forventningen til alle våre fans, spillere, ansatte, trenere og styre , Og vi vil aldri slutte å oppnå disse målene. " Arsène Wenger er den beste personen som hjelper oss med å nå våre ambisjoner, han har en god coaching suksess, og vi støtter ham fullt ut. ”

 

Se mer informasjon på:http://www.fotballpanett.com/index.php?route=news/article&news_id=132