18. mai 2017 Tyskland Bayern Munich-klubben avduket den nye hjemmedrakten for 2017-18 sesongen, inspirert av en av de mest ikoniske jerseystilene i klubbens historie, bringer merket New Jersey folk tilbake til de skinnende stjernene på 70-tallet. S.Our nettside har et bredt spekter av fotball skjorter, den nye Billige Fotballdrakter gir nye spillere og fans muligheten til å revidere klubbens tidligere suksesser, både i arenaen og i livet for å ha det stolt.

Denne klassiske stilen kommer fra sesongen 1973-74, sesongen da Franz Beckenbauer, Uli Hoeness og Gerd M Ller ledet laget til å vinne klubbens første European Champions League-trofé. Bayern Munich nye årstidens hjemtrøyer erkjenner klassikerne med den nyeste teknologien og ser frem til fremtiden. Gå gjennom klassikerne til nettstedet vårt for å kjøpe den nye Bayern Munich Fotballdrakt 2017/18.

Reproducere hovedelementene i den klassiske jerseyen, den helt nye rødt i New Jersey, den fremre jevnt fordelte fire langsgående hvite fine striper, jerseyen har en slående hvit ribbehals, med de hvite mansjettene gir en sterk klassisk atmosfære. Den bayerske slangen "Mia San Mia" er også uunnværlig, noe som betyr "jeg er meg". Hver sesong jersey inneholder mange historier, og det er det beste valget for oss å kjøpe Bayern Munich Fotballdrakt 2017/18 på vår nettside.

Se mer informasjon på:http://www.fotballpanett.com/Bayern-Munich-2017-18-Sesong-Hjemmedrakt