Adidas og den franske lyonnais klubben har lansert sin nye hjemmedrakt for 2017-18 sesongen, med New Jersey arve klubbens klassiske tradisjon, understreker klubbens historie og identitet, og understreker at fotball som en livsstil eksisterer i hvert øyeblikk av deres bor. Lyonnais-laget lanserte en helt ny hjemmedrakt-debut den 20. mai på OL Lyonnais Park-stadion for å spille mot Nice-laget. De siste stilene av Billige Fotballdrakter er på vårt kjøpesenter, og nå er vi på vårt galleri katalog.

Den splitter nye hjemmedrakt fortsetter Lyonnais-klubbens verdensberømte klassiske bilde, elegant hvit jersey med et symbol på den røde og blå fargen i Lyonnais-byen. De lyse horisontale stripene er inspirert av skjortestilen til det store laget fra forrige århundre 60 ' S, fremhever klubbens lange historie. Fødsel av laget har en veldig lang historie, kjøp Lyonnais Fotballdrakt 2017/18, minnene fra fortiden husker historien.

New Jersey har en klassisk ribbe V-hals, skulderen til Adidas seier tre striper og mansjettene på ribbbredden er gitt lavnøkkel og innadvendt lysegrå, for å uttrykke klubbens tidligere klassiske skjortestil av respekt. Nyttårshorts shorts og sokker er hvite, med design av skjortekjertene, sokker er dekorert med røde og blå tofarget ring linjer, sokker i midten viser også klubbmerket i løveformet. Som før er slagordet "Nous Sommes l'Olympique Lyonnais (vi er Lyonnais)" fortsatt innlemmet i utformingen av New Jersey, som vises i den rødblå etiketten nederst til høyre på jerseyen og uttrykker stolthet som en "Lyonnais mann". En drøm fotball lag vil kunne dra nytte av spillet og kjøpe Lyonnais Fotballdrakt 2017/18 for å støtte laget.

Se mer informasjon på:http://www.fotballpanett.com/index.php?route=news/article&news_id=138