Manchester United-angriperen Ibrahimovic var dårlig skadet i UEFA-spillet i fjor, og har ingen måte å få en ny kontrakt fra United.Manchester United midtbanespiller Pogba insisterer at hans lagkamerat Ibrahimovic kommer tilbake til toppen etter skadene - uansett hvor han spiller neste sesong. Velkommen til vårt nettsted for å kjøpe et komplett utvalg av Fotballdrakter Barn, støtte denne flotte spilleren.

Etter å ha lidd en kneskade i Uefa semifinalen, var han fortsatt i ferd med å gjenopprette. Kontrakten hans utløper i slutten av sesongen, og det er nyheter om at Manchester United ikke vil velge å forny ham. Men Pogba tror Ibrahimovic er en stor hjelp til Manchester United. Vår butikk kan tilby Pogba Fotballdrakt barn, skreddersydde dine favorittstjerner og hylle for den nye sesongen!

"Han er en spiller som er svært nyttig for oss i ånd og evne og er en enestående og interessant person, jeg hadde mange gode tider med ham." "Han injiserte åndelig styrke i teamet vårt." Pogba sa. Han scoret mange mål denne sesongen, og ingen trodde han kunne gjøre det på grunn av sin alder. Dessverre, han led en alvorlig skade, men han og vi fikk tre troféer. Han vil alltid være zlatan. "Velkommen til vår hjemmeside for å kjøpe Pogba Fotballdrakt barn, og bruk den for å danne en ugjennomtrengelig kraft og slå ned alle vanskeligheter.

Se mer informasjon på:http://www.fotballpanett.com/index.php?route=news/article&news_id=135