Real Madrid Champions League forsvarer suksess, og overføringsmarkedet konkurransen er også en ukuelig kamp. Men har alltid vært å se de nye menneskene le, ikke se den gamle mannen gråte, noen kom, noen vil gå. Pepe, som har jobbet i 10 år, har allerede sendt en artikkel i sin personlige Instagram for å farvel til Real Madrid.Velkommen til vår hjemmeside for å kjøpe Billige fotballdrakter, putte på det kan danne en ugjennomtrengelig kraft og slå ned alle vanskeligheter.

Pepe flyttet fra Porto til Real Madrid sommeren 2007, med et overføringsgebyr på € 30 millioner. Med Real Madrid i 10 år har Pepe vunnet en rekke trofeer, inkludert 3 La Liga-mestere og 3 Champions League-mestere, som representerer Real Madrid 334 ganger og scorer 15 mål. I de ti årene av Real Madrid, har Pepe i 10 år med Real Madrid vært en gylden karriere, og vi har sett overgangen fra impetuous å avkjøle. Velkommen til vår hjemmeside for å kjøpe Real Madrid Fotballdrakt med trykk, nyt vår raske frakt og lave priser !

I 10 ble Pepe den eldste veteranen i Real Madrid, med antall spillere som hadde vært i stand til å dø på Bernabeu i løpet av de siste 10 årene. Ti år med Real Madrid karriere la Pepe høste utallige trofeer og æresbevisninger, la ham også fullføre egoets frelse, Impulse er hans fortid, ro er Pepes nåde. Velkommen til vårt kjøpesentre for å velge Real Madrid Fotballdrakt med trykk, la oss gå ut for å heie på Real Madrid!

Se mer informasjon på:http://www.fotballpanett.com/index.php?route=news/article&news_id=134