Arsenal Football Club 21. juni utgitt en ny hjemmedrakt 2017-18 sesong, til ære for 50 år siden (1967) Den første utseendet på kanonmerketet på klubbskjorten, den nye ballen etter kragen introduserte den hvite kanonsymbolet smart, nå Har blitt den eksklusive Arsenal klubben logo. Hvis du ikke kan glemme Arsenals myte hele sesongen, husker du fortsatt den klassiske jerseyen Henry Pirevilto hadde på seg. Velkommen til å besøke nettstedet vårt for å kjøpe Fotballdrakter Barn, la oss følge minnet, huske evigheten.

Den nye sesongen, "Gunners" vil fortsette å skrive den røde og hvite historien som er opprettet av Herbert Chapman, New Jersey har et klassisk utseende, kombinert med de nyeste modetrendene, har konseptet fargegradienter blitt brukt på utformingen av Ermer, hver lille sølvpunkt som presenterer oversikten over Arsenal-merket i en skiftende bjelke, som symboliserer "Gunners" sterke og lojale fanebase som inspirerer alle i "Gunners" -familien. Velkommen til vårt nettsted for å plukke opp Arsenal Fotballdrakt barn og nyt alle spennende øyeblikk.

Den røde i New Jersey er dypere enn noensinne, destillert fra høyre side av klubbmerket, med en stor følelse av historie, med en knapp av tofarget polo krage elegant og stilig. Målvakts hjemmejersey for den nye sesongen domineres av mørkegrønn, og skuldrene er dekorert med en stilig rund gitter. Velkommen til vårt nettsted for å kjøpe Arsenal Fotballdrakt barn, lave priser, høy kvalitet, det er flere overraskelser som venter på deg!

Se mer informasjon på:http://www.fotballpanett.com/index.php?route=news/article&news_id=141