Italia Juventus-klubben 1. juli utgav lagets 2017-18 sesong nye bortedrakt, inspirert av klubbens historie og de unike farger i Torino, med en retro-stil New Jersey som gjengir det klassiske bildet av 1980-tallet "Bianconeri" bortedrakt. Velkommen til vår hjemmeside for å kjøpe Billige Fotballdrakter, her for å gi deg et bredt spekter av alternativer, fra jerseyen, treningsklær, til et utvalg av tilbehør, stilendringer i tid, ferieaktiviteter, mange innrømmelser, jeg tror det alltid er En jersey er din favoritt.

Fargen på New Jersey kommer først fra klubbens hjemby i Torino, hvor gult og blått er symbolet på Torino. I UEFA Champions League finalen i 1983-84 sesongen, "Bianconeri", iført gul jersey blå shorts, vellykket nådd toppmøtet, åpner klubbens 1980-regjering i Europa. Designeren brukte moderne språk til å tolke den klassiske gulblå samlokaliseringen, og den elegante vevet ekko også subtly hjemmet klassisk svart og hvit sverddrakt. Kom til vår hjemmeside for å kjøpe Juventus Fotballdrakt 2017/18, her for å gi deg et omfattende valg, er definitivt en flott shopping opplevelse.

Brand New Blue Club-merket som stolt vises på New Jersey-brystet, kombinerer merket klubbens tre mest ikoniske elementer-zebra striper, Serie A champions Shield og ikonisk hovedstegn "J" sammen på en unik og holistisk måte. Den representerer Mer enn en klubber, men en følelse av tilhørighet, en unik filosofi. Det nye merket blander det klassiske fotballlagets emblemer og moderne elementer som representerer Juventus ånds økende takt med tiden. Velkommen til vår hjemmeside for å kjøpe Juventus Fotballdrakt 2017/18, nyt vår raske frakt og lave priser!