Italia Juventus-klubben 7. juni avslørte en ny hjemmedrakt for 2017-18 sesongen, et nytt design som hilser klubbens flotte fortid mens du ser fremover og omformer seg med en uforanderlig søken etter seier. Fremtiden er for dine føtter, velkommen til butikken vår for å kjøpe Billige Fotballdrakter og tilhørende tilbehør.

Helt nytt klubbmerke som stolt vises på New Jersey-brystet, kombinerer merket klubbens tre mest ikoniske elementer-zebra striper, Serie A-mesterens skjold og det ikoniske hovedstaven "J" - med en unik og helhetlig tilnærming som representerer mer Enn en klubber, men en følelse av tilhørighet og en unik filosofi. Det nye merket blander det klassiske fotballlaget og moderne elementer, som representerer Juventus ånds økende takt med tiden. Velkommen til vår hjemmeside for å velge Juventus Fotballdrakt 2017/18 og nyt alle spennende øyeblikk.

I mellomtiden presenterer New Jersey flere ikoniske funksjoner som hilser det store laget fra 1940-tallet, den hvite Henry-kragen med knapper og en helt svart bred stripe på baksiden gir klassiske og elegante kvaliteter til Bianconeri, som de hadde på seg da de vant Det sjuende Serie A-mesterskapet i klubbhistorie. Velkommen til vårt nettsted for å kjøpe Juventus Fotballdrakt 2017/18 for dine favorittspillere, her er fortrinnspriser, raske logistikkkanaler og perfekt ettersalgsservice.

Se mer informasjon på:http://www.fotballpanett.com/index.php?route=news/article&news_id=140