Sverige har gjennomført en undersøkelse for å diskutere muligheten for at Zlatas retur til sverige landslaget. Totalt var over 100.000 fans involvert, og resultatet var uventet, og 65% av fansen ville ikke Zlatan komme tilbake til landslaget. Etter deres oppfatning bør Zlatan være klar over at spillerens metabolisme er et uunngåelig faktum. Vår nettside Har en Billige Fotballdrakter, nå bla gjennom vår webkatalog, for å gi deg den beste shoppingopplevelsen.

Selv om fans ikke vil at Zlatan skal komme tilbake til landslaget, sa tidligere svensk trener og nåværende norsk trener Lagbeck: "Et lag med Zlatan er bra, det viktigste er å finne en balanse for laget og så vinne spillet. " Hvis nivået på Zlatas tilbakebetaling er det samme som før skaden, vil hans retur til landslaget bare gjøre Sverige sterkere. Zlatan er en unik spiller, hvis du har en spiller, vil han bare gi deg en stor fordel. "Vår butikk kan bestille Sverige Landslagsdrakt, bestille din favorittsjersey, tanker til den nye sesongen!

I en video utgitt på Instagram etter Sveriges seier over Frankrike, gjenoppretter Zlatan seg fra en korsbåndsskader hvor han bærer joggesko med et svensk flagg på den. Zlatan på vegne av sverige laget scoret 62 mål i 116 kamper og er allment ansett som den beste spilleren i Sveriges landslags historie.Besøk vår fotball skjorter nettstedkjøpe fotball skjorte lav pris, høy kvalitet, det er flere overraskelser som venter på deg!