Arsenal står på tvers av et 0: 4-nederlag i Liverpool, med mange problemer som plager klubben og står overfor en vanskelig situasjon i begynnelsen av sesongen, vil laget møte en mye verre sesong. Arsenal møter et valg som skal byttes ut sist sesong etter å ha mistet Champions League i topp fire. I begynnelsen av den nye sesongen har Arsenal vært uregelmessig og har spilt i rundene, den ene er mindre enn en. Sanchez, Chamberlain og Mustafi er i dype overførings rykter, Özil var nedslått, nesten alle spørsmålene peker mot Arsene Wenger og Club management.Football-kjærlig gutter, kjøp Fotballdrakt Barn støtte laget og gi teamet tanking.

Selv om innføringen av Lacazette og Kolasinac, men laget ikke ser ut til å ha stor innflytelse, og Wenger ikke lot de to første gangs nye signeringen spille bra i det avgjørende spillet mot Liverpool. Reflekterer Wengers selvtillit og konservatisme. Samtidig er det vanskelig for Arsenal å tiltrekke seg toppspillere i overføringsmarkedet. Kjernespillerne vurderer å forlate og ikke kan ta med spillerne, og moralens arsenal kan være vanskelig å bryte ut av myren. Fotballhåp, fra Kjøp av Arsenal Fotballdrakt barnstarte.

For klubbens ledelse er valget av en fornyelse av Arsène Wenger etter slutten av forrige sesong en sikker og absolutt tillit til professorene, så selv om starten er dårlig, er professorens stilling helt sikkert solid. Neste, hvordan å avlaste angst i teamet er professorens hovedoppgave. Hvis du ikke kan glemme Arsenals myte hele sesongen, vil du likevel huske den klassiske jerseyen. Velkommen til å besøke vår hjemmeside Kjøp billige fotballdrakter, la oss følge minnet, husk evigheten.