Som Matic begynte, begynte Pogba å frigjøre sine angripende talenter. Som britisk media forutser, forventes den 100 millioner spilleren å innlede en stor pause i den nye sesongen. Manchester Uniteds 4-0-seier over Swansea ble Pogba valgt som fansen stemte for MVP, den første posten om et mål for de fleste av dem er Pogba-kreditt. Pogba slik ytelse overrasket, ikke overraskende, kjøp Fotballdrakt Barn la barnet ditt vinne på startlinjen.

Mourinho har alltid sett Pogba som kjernen i Uniteds renessanse, og sier: "Etter min mening er Pogba en annen nivåspiller, han er like stor en superstjerne som Lionel Messi og Neymar. Du bør ha en god regelmessig oppstilling, men noen ganger bestemmer superstjerner alt Pogba er på et tidspunkt en av disse spillerne. "Pogba sesongprestasjon, vil la mange barn ta ham som et eksempel på å lære, kjøpe Pogba Fotballdrakt barn gi barn en stor overraskelse.

I dette sommers frynsede overføringsmarkedet er Pogba 100 millioner verdt verdt pengene, og i en tid da Dembélé, Mbappé-spillerne er priset i milliarder og ikke nødvendigvis kjøper, vil Manchester United kjøpe en annen Pogba som er så ung og kraftig og potensiell At kjernen i midtbanen er nesten en drøm. Rio Ferdinand sa: "Pogba på midtbanen kan gjøre alt, denne 100 millioner er helt dyrt, han er for viktig for United Renaissance." "Scholes mener denne sesongen vil være en sesong med Pogba fra stjerne til superstar."Kjøp billige fotballdrakter å heie på den nye sesongen!