Den spanske fotballforbundets konkurranseutvalg utstedte en avgjørelse om Ronaldos røde kort og skyting dommer, med to teller på 5 kamper suspendert. Gitt alvorlighetsgraden av Ronaldos andre gule kort, tror mange mennesker at Ronaldo er for urettferdig. Men den tidligere britiske fløyte Graham-meningen trodde ikke det, i hans syn som Ronaldo, en slik superstjerne, for å presse dommeren sin oppførsel, suspendert 12 spill er ikke too.Welcome til nettstedet vårt for å kjøpe Billige Fotballdrakter, her skjortens kvalitetssikring, lav Priser, raske logistikk kanaler og perfekt ettersalgsservice.

"Ronaldo har blitt tilbedt av millioner av fans, og han må forstå det ansvaret han har ført til ham. I kampen mot Barcelona ble Ronaldo først presentert med et gult kort for å ta av seg sin skjorte for å feire, og deretter atferden Av et falskt fall fra to gule til et rødt kortutvisning. Han dyttet da dommeren, han skulle bli dømt til 12 av de strengeste straffene, dessverre fikk han bare 5 av suspensjonsstraffen. Selv om Ronaldos andre gule kort ser tøffere ut, Forvaltningen av Real Madrid burde være mer oppmerksom på spørsmålet om Ronaldo's striptease-feiringer. Selv om vi vet at han ser bra ut, trenger vi ikke å minne ham om det hver uke. "Vårt online kjøpesentre selger Billige Ronaldo Drakter, nå bla gjennom katalogkjøp Nyt mer innrømmelser.

Poll sier også at unge mennesker rundt om i verden ser og etterligner Ronaldo, en profilert spiller som må bevise at han er et godt eksempel. Faktisk er meningsmålingens mening fornuftig, som Cristiano Ronaldo og Messi som en toppstjerne, er gjenstand for utallige unge mennesker, de bør være strenge med seg selv, ta ut den tilsvarende ytelsen, spille en eksempelrolle.Besøk våre nettsider fotball skjorter og legg på toppstjernens fotballskjorte for å spre positiv energi.