Ifølge Dimazio, den italienske overføringseksperten, vil Zlatan sannsynligvis komme tilbake til Manchester United for kongens retur, de to sidene har diskutert den nye kontrakten. Reds sjef Jose Mourinho har sagt at han forventer en jevn retur til Zlatan. Før European Super Bowl gjorde Mourinho det klart: "Zlatan er nærmere oss enn noen annen klubb." Det viser også at de to sidene har gjort noen fremskritt med sikte på å forny sine kontrakter. Vi har Billige Fotballdrakter tilgjengelig med en rekke størrelser og farger tilgjengelig.

I fjor spilte Zlatan på vegne av Manchester United 46 ganger, scoret 28 mål, for å bli Red Devils-lagets første angriper. Zlatan, som hadde en alvorlig kneskade i slutten av forrige sesong, gjenoppretter fortsatt fra Carrington og forventes å vente til januar 2018 for å komme seg, noe som har ført Manchester United til å gi opp Zlatan ett års kontraktsperiode. Finn et stort utvalg av Zlatan Drakt og suvenirer. Besøk vår nettbutikk i dag. Rask levering!

Med Zlatan-meglere som bekrefter at Zlatas gjenoppretting er akselerert, kan han returnere tidlig i oktober i år, og det er klart at Manchester United også er mer trygg på muligheten for en fornyet kontrakt. Zlatan er en god passform for Mourinhos taktiske trekk ved sterk senter, og hvis kontrakten lykkes, er kombinasjonen av Zlatan og Lukaku forventet, og styrken til United-truppen kan bli ytterligere forbedret. Vi tilbyr Zlatan skjorter i alle størrelser, både barn og voksne. Så kom inn, bli med Den beste fotballdrakter butikk.