På fotballbanen er det alltid noen fantastiske sammenfall som gjør fansen svært overrasket. Etter å ha talt, har Ronaldo, som har deltatt i hele sesongen siden 2011, ikke deltatt i bortspillet med Royal Society av ulike årsaker. I løpet av seks år har Real Madrid-lederen fra Mourinho til Zidane, forandret fire eller fem personer, de har ikke satt Ronaldo på Royal Societys spilleliste, mer enn tilfeldighetene til hva mer? Fotballdrakt Barn næring fotballspiller første drøm.

I oktober 2011, Real Madrid vekk fra Royal Society, spillet, Ronaldo deltok ikke, scoret det eneste målet for publikum er Higuaín. I mai 2013 var Ronaldo nok en gang fraværende fra Royal Society på grunn av skader på skulderen, og på den tiden hadde Scudetto blitt låst på forhånd av Barcelona, ​​så Ronaldo våget ikke ut. Følgende sesong, da Real Madrid forberedte seg på Royal Society-kampen, skulle de bare forberede seg på fjerdefinalen med Dortmund, og Carlo Ancelotti lot Ronaldo ikke spille i Royal Society. Ronaldo hadde skadet seg tidlig i sesongen 2014-15, og til tross for ligaens første runde, hjalp han laget Beatoba, men på den tiden Real Madrid i West Super Cup og League double Line kamp, ​​andre runde mot Royal Samfunnets kamp, ​​Ronaldo på grunn av rotasjonsgrunnlaget. Ronaldo ble ikke vist på den store listen mot Royal Society i løpet av sesongen 2015-16 da han hjalp Portugal med å spille for landslaget. Forrige sesong var Real Madrid Royal Society i første runde, men ble skadet i European Cup, til tredje runde Zidane ble enige om å la Ronaldo spille, Ronaldo igjen i fravær av spillet. Ronaldo Fotballdrakt barn The Royal Society i stedet av Ronaldo's borte spill.

Denne sesongen har Ronaldo et rødt kort i den spanske Super Cup, og respekterer ikke dommerens oppførsel, resultatet av å spise fem baner, nå er han fortsatt i suspensjonen, ikke i stand til å spille mot Royal Society, syv sesonger Miss away og Royal Society of the game, må si veldig skummelt. Mer informasjon vær så snill og vær oppmerksom på vår hjemmeside.