UEFA Champions League-laget vil bli offisielt lansert den 13. september og klubben har offisielt annonsert navnene på spillerne som har registrert seg for turneringen. Det er bemerkelsesverdig at Manchester Uniteds liste har Zlatan-navn. Ifølge Jose Mourinho vil Zlatan være tilbake neste januar og han vil hjelpe Manchester United til å kjempe for alle mestere i andre omgang. Men neste januar er Champions League-spillet over og Zlatans navn gir ikke mening i Manchester Uniteds lag. Ifølge britiske medierapporter kommer Zlatan tilbake til stadion innen tre måneder uten å måtte vente til neste januar. Vent til Zlatan kommer tilbake til spillscenen Fotballdrakt Barn du fortjener det.

Manchester United kunngjorde en ettårig kontrakt med Zlatan og han vil ha på seg den 10. trøya. Zlatan vil være 36 år neste måned og i fjor sankte han 28 mål på vegne av laget og Zlatans navn var i 25 mannslisten sendt til Uefa av Mourinho mandag noe som tyder på at Zlatan kunne komme tilbake til stadion raskere enn forventet. På den tiden hadde Manchester United to Champions League-spill for å få Zlatan tilbake til spillet. Manchester Uniteds to siste kamper var henholdsvis 22. november og 5. desember. Kjøpe Zlatan Fotballdrakt barnZlatan målene kan ikke skilles fra fansens støtte og inspirasjon.

Hvis Zlatan kan returnere så tidlig som mulig vil det være en stor fordel for Manchester United denne sesongen. Han og Lukaku dannet et kjedesenter en ansvarlig for stasjonsbunken en ansvarlig for retretten pluss Pogba og Msitalian fronten er virkelig vakker som maleri ... Kjøp billige fotballdrakter hvor det er fortrinnspriser raske logistikk kanaler og perfekt ettersalgsservice.